Sherlock Holmes: De Agra-Schat – Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes: De Agra-SchatHet verhaal speelt zich af in 1887 of 1888, en draait deels om de Oost-Indische Compagnie en de Muiterij van Sepoy.
Sherlock Holmes en Dr. Watson worden benaderd door Miss Mary Morstan, die hun vraagt mee te helpen met de zoektocht naar haar vader. Hij was officier in India, maar is 10 jaar geleden verdwenen toen hij terug zou komen naar Engeland.
Een anonieme brief brengt de drie op het spoor van Thaddeus Sholto. Van hem vernemen ze dat zijn vader goed bevriend was met Morstans vader en met hem in dezelfde legereenheid diende in India. Hij vertelt echter ook dat beide mannen dood zijn en dat er een schat in het spel is die hij en zijn broer hebben meegenomen uit India.
Kort hierop sterft de broer van Thaddeus onder mysterieuze omstandigheden en verdwijnt de schat.

Klik hier om het ebook gratis te downloaden

2 reacties

  • Maribeth reageerde op 18 mei 2016 Antwoord

    bueno yo queria que perdiera Argentina…. no tengo nada en contra de los argentinos excepto el hecho de creerse superiores al resto y mas aun con ese desagradable gordo de maradona… (una leccion al orgullo y la soberbia) que actualmente es una ve8e;gnza&#r230ulastima que aqui en Chile no lo pescan mucho…. solo la prensa se encarga de divinizarlo….Me caen m uy bien los urugyayos asi como tambien los costarricenses… ojala gane “el mas mejor”

  • Wim reageerde op 4 mei 2019 Antwoord

    Dat wel, natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *