Over deze site

Op Gratisepub.nl vind je links naar ebooks die door schrijvers, uitgevers of boekenwinkels gratis worden aangeboden in ePub-formaat. Het gaat hierbij zowel om tijdelijke als langer lopende acties waarbij een boek gratis gedownload kan worden. Kom dus geregeld terug voor nieuwe gratis ebooks!

Let op: alle boeken die hier aangeboden worden zijn legaal gratis te downloaden. Hier vind je zowel klassiekers waarvan het auteursrecht is verstreken als moderne boeken die door auteur of uitgever (tijdelijk of doorlopend) gratis worden aangeboden.

4 reacties

 • dpetstra reageerde op 13 mei 2013 Antwoord

  Wat moet ik doen om te kunnen lezen na
  dat het boek is gedownload?

 • joke reageerde op 15 mei 2013 Antwoord

  Als het boek niet met een drm code is moet je het (soms nog) selecteren, aanklikken en lezen maar.
  Zo werkt het bij mijn Sony e-reader. Een ouder model (3 jaar) tot nu toe, op vakanties en in bed, heel veel gelezen en er nooit problemen mee gehad.
  Bij de e-reader heb ik wel een beschermhoes met daarin verlichting die je in sterkte kunt regelen. Heerlijk makkelijk in gebruiken.

 • Bert Fakkeldij reageerde op 21 januari 2014 Antwoord

  MIJN BOEK STEAK & BEER STAAT ZONDER MIJN TOESTEMMING OP DEZE SITE EN IS BOVENDIEN EEN VEROUDERDE VERSIE. Download het via mijn eigen site http://www.bertfak.wix.com/triskelion

 • Marieke reageerde op 19 augustus 2015 Antwoord

  kan ik ook een ebook “schenken”, dat ik het bestaand (epub) ergens naar toe stuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *