Nachtschade: verraad – Andrea Cremer

NachtschadeAnsels wereld stort in als de roedel van zijn ouders uit elkaar valt. Door het verraad van zijn zus Calla is niet alleen zijn toekomst niet meer zeker, Ansel moet ook opdraaien voor haar misdaden. In handen van de Hoeders is hij aan zijn lot overgelaten. Bang en alleen doet hij het enige wat hij kan om te overleven: heulen met de vijand. Alleen betekent dit dat hij de enige persoon van wie hij onvoorwaardelijk houdt moet verraden…

Verraad biedt een andere kijk op de gebeurtenissen in Nachtschade: De keuze en laat ons een heel andere kant van Ansel zien.

Download dit gratis ebook op de site van uitgeverij Boekerij

5 reacties

 • Belinda reageerde op 25 maart 2013 Antwoord

  Ik kan dit boek helaas niet downloaden via de Boekerij. krijg een webpagina met allemaal vreemde tekens

  groetjes Belinda

 • Gerri reageerde op 9 april 2013 Antwoord

  Dito hier. Ik probeer dit boek al een paar maanden te downloaden maar krijg ook alleen maar vreemde tekens met een felicitatie dat het gedownload is… aye right!

 • Martijn reageerde op 9 april 2013 Antwoord

  Mij lukt het wel, ik gebruik als browser Chrome. Klik op de site van Boekerij na het invullen van je naam en e-mail met de rechtermuisknop op de link “Download het gratis e-boek Verraad” en sla dit bestand op je schijf op. Dit is een ePub-bestand, je kunt het openen met het programma Adobe Digital Editions of met Calibre.

 • Joanne Poelarends reageerde op 5 juli 2013 Antwoord

  Ik kon hem inderdaad eerst ook niet openen (firefox) Daarna met explorer geprobeerd en daar lukte het wel!
  Nu eerst het tweede deel lezen, dan deze en dan door naar het derde. Ik ben benieuwd! Mijn e-reader kan weer ff vooruit!

 • lisa reageerde op 13 juli 2013 Antwoord

  Ik heb dit boek gedownload, maar klopt het dat het maar 39 pagina’s is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *