Mysterieuze Costa Blanca – Hugo Renaerts

Mysterieuze Costa BlancaZonderlinge figuren, vreemde gebeurtenissenen en huiveringwekkende legenden als basis voor een ander toerisme

De provincie Alicante, in de hele wereld bekend als de Costa Blanca, heeft niet alleen zijn prachtige stranden te bieden, ook het achterland met zijn uitgestrekte bergketens, valleien, bossen en kloven wordt steeds meer een toeristische trekpleister.

Hugo Renaerts (Antwerpen 1943) kreeg een grafische opleiding en was lange tijd vast scenarist bij Willy Vandersteen voor de Bessy-verhalen. Hij werkte ook mee aan de serie ‘Suske & Wiske’. Hij schreef een aantal sketches voor het komische duo ‘Gaston & Leo’, voor het ‘Manneke’ en enkele afleveringen voor de populaire serie ‘Schipper naast Mathilde’. In Spanje was hij redacteur bij het Nederlandstalig weekblad ‘Bij Ons’ en bij het weekblad ‘Hallo’. Nadat hij gepensioneerd was publiceerde hij verschillende boeken, o.a. ‘Boem’, ‘Moord in het verleden’, ‘In naam van de vader’, ‘Het dier in de mens’ en ‘Geest van vlees en bloed’. Ook publiceerde hij twee wandelgidsen.

Klik hier om het ebook gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *