Mede namens mijn vrouw

Auteur: Aliefka Bijlsma

Consul-generaal was voor iemand met zijn bagage natuurlijk niet helemaal de bedoeling, dat wist iedereen. En al helemaal niet in Rio. Maar ach, denkt Melchior Steenbergen, op zijn negenenvijftigste liggen er zeker nog twee ambassadeursposten in het verschiet. Om Rio – en zichzelf – weer op de kaart te zetten organiseert hij een Culturele Manifestatie. De goden lijken hem echter niet goedgezind: zijn tweede man is een zeurderige bureaucraat die hem in de weg zit met regeltjes. En zijn kersverse vrouw, de avontuurlijke fotografe Leandra, kan op een dag niet meer uit bed komen. Diagnose: ME.

Met subtiele humor en mededogen leidt Aliefka Bijlsma Melchior de morele afgrond in. Vanuit verschillende gezichtspunten confronteert ze haar personages met in het leven gemaakte keuzes. Mede namens mijn vrouw is een invoelbare tragikomedie die de lezer handenwringend achterlaat.

Download dit ebook gratis

4 reacties

 • jolanda reageerde op 13 september 2012 Antwoord

  eens proberen

 • Tony reageerde op 20 december 2012 Antwoord

  Hoe vaak ik het ook probeer om dit boek te downloaden, het lukt gewoon niet. Dan kom je op een scherm, waar staat: Oeps, wel eens op de verkeerde plaats geweest? Vreemd, zeer vreemd. Het is geen onkunde want ik download regelmatig ebooks dus….

 • W.J. van der Burgh reageerde op 2 februari 2013 Antwoord

  ik ben benieuwd

 • Johnb83 reageerde op 28 mei 2014 Antwoord

  An fascinating dialogue is value comment. I believe that it is best to write more on this matter, it might not be a taboo topic but generally individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers edcaedkdgfeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *