Hitte – James Patterson

James PattersonNina Bloom leidt een zorgeloos leventje in Key West, ze is getrouwd met een knappe agent en is in verwachting van hem. Haar wereld stort echter in elkaar wanneer een vreselijk geheim uit haar verleden opduikt. Halsoverkop ontvlucht ze haar huidige bestaan en neemt een andere identiteit aan.

Jaren later is Nina een succesvolle advocate en moeder in New York en ze leeft nog steeds met haar geheim. Maar wanneer een onschuldige man verdacht wordt van moord, kan ze dat niet laten gebeuren en keert ze terug naar Florida om de confrontatie aan te gaan met het kwaad dat ze angstvallig verborgen hield. Met Hitte schenkt James Patterson ons zijn meest wervelende thriller ooit: een Hitchcock-achtige mix van bloedstollend drama en verrukkelijk vertier.

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Hij schreef de zeer succesvolle thrillerseries Alex Cross en The Women’s Murder Club. Patterson woont en werkt in Florida. Wereldwijd zijn er al meer dan 240 miljoen boeken van james Patterson verkocht.

Prijs: € 2,99
Klik hier om dit bijna gratis ebook te kopen.

Een reactie

  • wks reageerde op 18 november 2017 Antwoord

    Wat doet dit boek hier? Dit is een site voor gratis eboeken en daar kom ik dus ook voor!. Bijna gratis is hetzelfde als een beetje zwanger.
    Donder een eind op met je belazerij!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *