Emma’s geluk – Claudia Schreiber

Emma's gelukDe terminaal zieke Max wil nog een keer terug naar de plek waar hij in zijn jonge jaren een fantastische vakantie meemaakte. Om zijn droom te kunnen financieren, breekt hij ’s nachts in in het autobedrijf waar hij werkt. Als hij bijna betrapt wordt gaat hij er halsoverkop in een gestolen Ferrari met de buit vandoor. Zijn rit eindigt tegen een boom op het erf van een afgelegen boerderij. Emma probeert haar boerderij voor gedwongen verkoop te behoeden. Met veel liefde verzorgt zij de varkens, kippen en andere levende have. Slachten kan ze als de beste: ze zorgt voor een kort en pijnloos einde en haar worsten zijn beroemd. In huis is het echter een rommeltje en de juiste man kan ze ook maar niet vinden.

Als Emma ineens een bewusteloze man en een zak vol dollarbiljetten op haar deurmat aantreft, beseft ze dat het geluk eindelijk op haar hand is: hier is dan de man waar ze van droomde en het geld om haar failliete boerderij te redden. De opmaat voor een tragikomisch liefdesverhaal met een wel heel verrassende afloop…

Emma’s geluk werd in 2006 verfilmd als Emma’s Glück en ontving tal van prijzen tijdens filmfestivals over de hele wereld. Vanaf mei 2012 is er een toneelversie in de Duitse theaters te zien.

Qinqo geeft dit ebook gratis weg! Registreer je op de site van Qinqo met de code SAYHELLOTOQINQO en je krijgt het boek in je mailbox.

Klik hier voor dit gratis ebook.

5 reacties

 • Peter van dijk reageerde op 20 mei 2013 Antwoord

  ben benieuwd

 • Tony reageerde op 23 juli 2013 Antwoord

  Lijkt me een mooi boek, fijn om gratis te kunnen downloaden

 • Gina reageerde op 28 juli 2013 Antwoord

  Lijkt mij een prachtig boek.

 • marian reageerde op 24 april 2014 Antwoord

  Jammer dat de link niet meer werkt , had het boek graag gehad

  • Cheyanne reageerde op 28 januari 2017 Antwoord

   What we are seeing is the refined effort of what we knew of as soviet disinformation / mind control. The forces behind Obama know exactly how to manipulate the spirit of the electorate as needed, and combining that with all the more mechanical methods of rigging an election will most likely re-elect their puppet. God will always give us what we need, it may be hard to swallow, but we &qucr;Ametioans" need an Obama to see how far we have strayed from our founding fathers plan for a state built on true individual sovereignty. The common american needs an idol, and Obama was wrought for us to worship.John from Massachusetts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *