De ontdekking van het avondmaal – Arie-Jan Mulder

De ontdekking van het avondmaalEen prachtig boek over het avondmaal. Dat lijkt misschien geen spannend onderwerp, maar deze studie bewijst het tegendeel. Het avondmaal komt helemaal tot leven als een feest van God en mens. Als je dit hebt gelezen wil je eigenlijk altijd wel avondmaal vieren.

Het boek is door Arie-Jan Mulder in vlotte stijl geschreven. Korte hoofdstukjes en een bijlage met veel gestelde vragen maken het heel toegankelijk.
Dit is geen dogmatisch werkje over ‘de juiste manier om avondmaal te vieren’, maar een boek waardoor je God weer iets beter leert kennen, ook in het avondmaal.
Voor veel mensen zal dit inderdaad een ontdekkingsreis zijn. De reacties van lezers uit evangelische en reformatorische hoek zijn tot nu toe eensluidend: dit boek heeft hen verrassende nieuwe inzichten gegeven.

Klik hier om dit ebook gratis te downloaden

3 reacties

 • Bo reageerde op 26 juni 2013 Antwoord

  Wat een verrassing! Ik zou het graag aan iedere christen willen aanbevelen. Wat een zegen om dit boek te mogen lezen. Om voortaan elk avondmaal te mogen beleven zoals het eigenlijk is bedoeld.
  God’s genade in een ebook.

  • Henri Rook reageerde op 27 augustus 2016 Antwoord

   Bo heb jij mogelijk een pdf van dit boek of kun je hem zo opslaan?

   Mijn Mac kan nog geen ebook aan en wil het boek graag luisteren of kunnen uitvergroten.

   h.rook@xs4all.nl
   Henri Rook

 • Jacko reageerde op 28 juli 2021 Antwoord

  Helaas, de link naar het bestand komt uit bij https://www.ziggo.nl/klantenservice/abonnement/bestelling/uit-het-assortiment. Dit boek is dus momenteel niet meer te downloaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *