Alles wordt anders. Of toch niet?

Alles wordt andersDit boek gaat over innovaties. Of beter: over de onvoorspelbaarheid ervan. In het verleden hebben tal van deskundigen geprobeerd maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen te voorspellen. Zo meende de topman van IBM dat er in de wereld slechts plaats was voor vijf grote computers. Albert Einstein dacht dat we nooit gebruik zouden kunnen maken van kernenergie. Tien jaar later viel de eerste atoombom op Japan. Enige tijd daarna dacht een Amerikaanse stofzuigerfabrikant dat het niet lang zou duren voor hij stofzuigers op atoomkracht kon leveren. Ook hij sloeg de plank mis.

Dit is een gratis bonus-versie van Alles wordt anders. Of toch niet? die alleen de delen bevat die op Nederland slaan, plus de inleiding van Willemijn Rinnooy Kan, de voorspellingen van vijf hedendaagse trendwatchers achterin en enkele aanvullende teksten die niet in het boek staan (na Rinnooy Kan en na Y2K).  

De integrale versie van Alles wordt anders. Of toch niet? bevat 130 internationale ‘pijnlijke prognoses’ extra en is verkrijgbaar als boek en als ebook (ook met veel links): bij de uitgever (boek), in de winkel of bij onder andere Managementboek.nl (boek, ebook).  

Klik hier om dit ebook gratis te downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *