Alleen op de wereld – Hector Malot

Alleen op de wereldAlleen op de wereld is het lievelingsboek van vele kinderen en volwassenen: al honderdvijfentwintig jaar wordt van generatie op generatie het hartverscheurende en ontroerende verhaal voorgelezen over de lotgevallen van de vondeling Rémi.

De wereld stort ineen voor Rémi als hij hoort dat vrouw Barberin, die hem jarenlang als haar eigen kind heeft verzorgd, niet zijn werkelijke moeder is. Als hij dan ook nog door zijn hardvochtige pleegvader wordt verkocht aan een rondreizend artiest, begint voor Rémi een wanhopige zwerftocht. En na de dood van zijn goede leermeester Vitalis staat hij er dan helemaal alleen voor en zal het lang duren voor hij weer iemand ontmoet die hij kan vertrouwen.

Klik hier om dit ebook gratis te downloaden

8 reacties

 • peet reageerde op 8 juni 2013 Antwoord

  hoe kan ik dit E boek downloaden, groetjes en alvast bedankt

  • Lakiesha reageerde op 28 januari 2017 Antwoord

   every word they use is specifically chot0n&#823e;so make sure it conveys everything they are trying to say. they craft their sentences like a painter paints landscapes – one careful stoke at a time. each paragraph that they create is almost like a work of art in its…

 • Truusje reageerde op 14 juni 2013 Antwoord

  Klik op het plaatje. En dan zie je vanzelf staan hier downloaden, succes.

  • Cathy reageerde op 28 januari 2017 Antwoord

   When I orgainilly commented I clicked on the Notify me whenever new comments are added checkbox and currently each and every time a comment is added I receive four messages with the identical comment.

 • A.j. reageerde op 3 augustus 2013 Antwoord

  Dit is wel geschreven in een zeer oude spelling. Zou een nieuwere uitgave op prijs stellen, maar om aan kinderen voor te lezen of te laten lezen niet geschikt. Zelfs een spelling en taalgebruik van voor mijn tijd.

 • idee reageerde op 19 oktober 2013 Antwoord

  A.J. mag ik vriendelijk zeggen dat je een beetje een zeurkous bent, het is gratis en mensen hebben de moeite genomen om dit te doen
  Onder andere voor de liefhebbers van deze taal maar ook voor ons minima die het hiervan moet hebben en héél graag leest
  Daarom mijn dank aan/ voor diegene die dit voor elkaar maken er moeite doen …. ge- wel- dig!!!! Dank:-)

 • William reageerde op 19 december 2014 Antwoord

  A.j
  Ik stel voor dat je dit boek aan je kind of kinderen voorleest, ze zullen aan je lippen hangen en nooit weer vergeten dat jij dat toen voorgelezen hebt! Doen!

  Vriendelijke groet, William

 • Esra reageerde op 17 november 2020 Antwoord

  Ik vind t echt een super leuke boek

  Jammer dat we op deze web niet kunnen lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *